Átlagos pénisz vagy sem - péniszméret tudományos szemmel

Címkék: pénisz, átlagos, potencia, férfiasság

Átlagos péniszméret vagy sem

A férfiak ékességének mérete legalább olyan kritikus kérdés számukra, mint a nők esetében a mellek mérete. Azt pedig, hogy kinek mekkora van (nagy vagy éppen kicsi), az átlagos mérethez hasonlítva szoktuk meghatározni. Az átlagos péniszméret megadása azonban igen nehézkes. Cikkünkben most e téma tudományos megközelítéséről lesz szó.

Nehéz kérdés...

Az átlagos péniszméret meghatározása komplikált dolog, főképp ha nem is a férfiak egy adott csoportjáról van szó, hanem bolygónk férfi lakosságáról. Sajnos a legtöbb átlagos péniszmérettel kapcsolatos adat a köztudatból, és nem tudományos kutatásokból származik. Mert ugye nem gondolhatjuk komolyan, hogy a 20 cm-es falloszméret lenne az átlagos?! Lássuk, mit mond erről a tudomány.

Nem a méret a lényeg

 

Az alábbi eredményeket 3 péniszméretre irányuló laboratóriumi kísérlet keretében mérték:

 

  • Átlagos péniszhossz (petyhüdt/nem erektált): 8.6 - 9.3 cm
  • Átlagos péniszhossz (merev/erektált): 12.9 - 14.5 cm
  • Átlagos péniszkerület (merev állapotban): 8.8 - 10 cm

Ezek a számok valóban nem azt tükrözik, amikkel a felnőtt filmekben, újságokban, vagy a közbeszédben szoktunk találkozni. De honnan ez a hatalmas különbség?

A férfiak és a péniszméret

Fontos tények az átlagos péniszméretről:

A petyhüdt állapotú péniszek méretei között sokkal nagyobb a különbség, mint a merev állapotúak méretei között. Könnyen elképzelhető, hogy egy nem erektált állapotban nagynak tűnő pénisz mereven körülbelül ugyanakkora lesz, mint egy olyan hímvessző, mely nyugalmi állapotban sokkal kisebbnek tűnik.
Mivel a legtöbb férfi nem merev állapotban látja más péniszét, úgy tűnhet, nagy a különbség a látottak és a sajátjuk között. Ráadásul a férfiak igen hajlamosak rá, hogy merev állapotban kisebbnek lássák saját szerszámukat, mint amekkora az valójában.
A férfi pornószínészeket gyakran péniszméretük alapján választják. (És nyilván nem átlagos színészt keresnek!) Plusz egy sor olyan technika létezik (pl. a felvétel szöge, vagy behatolási irány), mellyel optikailag még nagyobb méreteket lehet elérni!

 

Nem a méret a lényeg

A péniszmérettel kapcsolatos kutatások problémái

Mivel a hímvessző testünk egy része, ezért joggal gondolhatnánk, hogy megmérése nem nagy ügy. Ez azonban nem igaz, az átlagos péniszméret meghatározása sokkal bonyolultabb, mint gondolnánk. A következő problémákkal kell ugyanis számolnunk:

  • Mi számít péniszméretnek? A hímvessző hossza? A kerülete? Vagy mindkettő?
  • Amikor a hímvessző hosszát szeretnénk meghatározni, honnan kezdjük a mérést?
  • A pénisz kerületét a pénisz tövénél, a makknál, vagy a pénisz törzsén mérjük?
  • A mérésben résztvevő férfiak megfelelő képviselői a lakosságnak?
  • Vajon az egyes tanulmányok mások által mért méreteket, vagy a mérésben résztvevők által mért méreteket tartalmazzák? (Mert ugye az utóbbi sokszor nagyobb és több, mint a realitás...)

Ahány mérési kísérlet, annyi fajta válasz létezik a fenti kérdésekre. Sajnos az átlagos péniszméret megadása olyan, mintha az átlagos vulvaformát szeretnénk meghatározni. Lehetetlen, ugyanis annyi változó tényezőt kell figyelembe vennünk, ahány féle ember létezik.Érdemes tovább álmodozni?

A péniszméret azonban mindezek ellenére is kritikus kérdés marad a férfiak körében. És ahogy a nők is egyre nagyobb és nagyobb keblekre, a férfiak nagy többsége is egyre hosszabb és vastagabb szerszámot szeretne. Mivel azonban a téma mindig is központi volt, a tudomány is mélyrehatóan tanulmányozta, mit lehet tenni a méretek megváltoztatása érdekében. Így alakultak ki az alábbi hatékonynak bizonyult termékcsoportok:

Péniszpumpák:

Mythos péniszpumpa

Delux péniszpumpa

Szuper erekciópumpa

Ezek a termékek a pumpálással, vagyis a vér áramlásának irányításával növelik a pénisz méretét. Tartósabb erekcióhoz, és hosszabb, illetve vastagabb méretekhez vezetnek.

Péniszköpenyek:

Pénisznövelő

Péniszhosszabbító

Péniszhosszabbító vibrációval

Ezek a péniszre húzható rugalmas kellékek bárki szerszámát meghosszabbítják vagy vastagítják! Ráadásul némelyikük speciális G-pont izgatóval van ellátva - a hölgyek örömére!

Pénisznövelő krém:

Largo pénisznövelő

A férfiak 92,8 %-ánál bevált!

Pénisz- és potencianövelő tabletta:

PoteMix potencianövelő tabletta - Duo termék

2 in 1: potencia- és péniszméret növekedés egyszerre!

A piacon jelen lévő termékekből nagyon úgy tűnik, hogy igenis érdemes álmodoznunk és próbálkoznunk, ha nagyobb szerszámra vágyunk! :)

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam

képfeltöltés

Minden ami SZEX

Cikkek, érdekességek, tippek, trükkök és sok segítség a szexuális életünk jobbá tétele céljából. Vallomások, naplóbeszámolók, képek, videók, minden ami szex!

Felhívás!

Ha vannak szexuális jellegű problémáid, vagy esetleg az eddigi cikkekkel kapcsolatban lenne valami saját tapasztalatod, oszd meg velünk és mi segítünk neked, esetleg még cikket is írunk róla! :) email : mindenamiszex.postr@gmail.com

Kíváncsiak vagyunk rá! :)

Olvasóim

Sloan osonómasa

Oldal ajánló ! :)

Címke felhő

Naptár

Feedek