férfihibák az ágyban

A férfiak mindent tudnak a szexről… vagy legalábbis ezt szeretik hinni. Mi viszont annyit mondhatunk, hogy fogalmuk sincs róla. Csend, most éppen írok és nem szabad megjegyzéseket tenned! Amint a férfiak elolvassák, amit írok, azonnal megjegyzéseket tesznek. Hát akkor olvassátok! Lássuk azt a hat hibát, amit a férfiak elkövetnek az ágyban; öröm róluk beszélni!

Miután a férfiak megtanulták, hány szöglete van egy futballpályának, és mi az a büntetőrúgás, nem maradt idejük elemezni, hogyan állnak a dolgok a szexszel. Nem, tulajdonképpen semmi bajom velük, és nem is a túlnyomó többségükre célzok (azt hiszem).

Kíváncsi vagy ( úgyis tudom, hogy olvasod!) melyek azok a hibák? Olvasd el a következőket, és … zokogj.

mindig tudja mi akar a nő

1. Mindig tudja, mit akar a nő

A férfiak hajlamosak alkalmazni egy nővel szemben mindazt, amit egy másikkal tettek. Ha az előtted való nő szeretett fél lábbal a kagylóra állni, a másikkal pedig a bejárati ajtóra, nos … akkor neked is ugyanezt kell tenned, hiszen élvezed, nem? És ha nem tetszik a dolog, akkor  biztosan valami baj van veled … talán romlott nő vagy.

Megoldás: Hallóóóóóóóóó, van ott valaki? Amennyiben a válasz pozitív, akkor tudd meg, hogy minden nő mást akar az ágyban. Próbáld ki és meglátod, igazán nem nagy ügy!

több intimitást

2. Minden megvan benne, amire szükséged van

Vannak nők, akiknek csak egy bizonyos rezgés okoz orgazmust és, amelyet többnyire nem lehet pénisszel, nyelvvel, illetve ujjakkal való érintéssel előidézni. De vajon hogyan reagálna partnered, ha azt javasolnád, hogy vibrátort vigyetek az ágyba? Kérdezd meg …a válasz minden pénzt megér.

Megoldás: Ha valami extrát szeretnénk, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy két másodperc alatt lecseréltünk! Mi csak több intimitást és nagyobb figyelmet szeretnénk, ennyi az egész.

egyforma a szex

3. A szex a nők és a férfiak számára egyforma

Ejnye, még mit nem! A nők és a férfiak azonosan érzékelik a szexet … én meg  éppen megtaláltam a megoldást a globális felmelegedésre. Igaz, vannak némi hasonlóságok, de ne várd el, hogy az, amit te szeretsz, az a partneredet is az élvezet csúcsára repíti.

Megoldás: A változatosság még nem ölt meg senkit, éppen ezért igyekezz olyasmit nyújtani számára, ami által ugyanolyan érzéseket tapasztalhat meg, mint te.

mindent tud a női testről

4. Mindent tudok a női testről

Néhány évvel ezelőtt, a férfiak felfedezték a csiklót. Micsoda felfedezés, az első holdra lépés óta nem volt ennyi boldogság az egész bolygón. És azóta el sem engedik!

Megoldás: Minél jobban ragaszkodtok egy centiméternyi bőrdarabhoz, annál nagyobb a valószínűsége, hogy az egészet elveszítitek. Szexelni egy nővel nem ugyanaz, mint autót vezetni. Nem az a lényege, hogy megnyomsz három gombot és tiéd lesz a legszuperebb orgazmus. Előbb inkább vizsgáld meg a karosszériát …de tényleg!

nedves = felizgult

5. Nedves = felizgult

Komolyan mondom jobb, mint Pitagorasz tétele, ha egy lány nedves, akkor készen áll a behatolásra. Téves! Férfiak, halljátok ezt? Vannak nők, akik nagyobb mennyiségű természetes síkos anyagot bocsátanak ki, mint mások. Ezen túlmenően, a síkosság nagymértékben függ a menstruációs időszaktól, valamint a pillanatnyi gyógyszeres kezeléseitől.

Megoldás: Ne erőltesd, ha nemet mond. Gyakran nem jön be nálad a jelek értelmezése.

hallgatni arany

6. Hallgatni arany

Ha egy nő hallgat, akkor annyi neked! Nem tudom, mit tettél, de próbálj minél hamarabb javítani a helyzeten. Minél több időt hagysz neki, hogy „megnyugodjon”,  annál nagyobb esélyed lesz, hogy soha életedben ne szexelj … legalábbis vele.

Megoldás: Ne hagyd, hogy szex után azonnal beálljon a csend közöttetek. Kellemetlenül fogja magát érezni, és nem fog veled másodjára randizni.