közös orgazmus

A szex nem a célállomásról szól, hanem arról, ahogyan odáig utaztok - ez így nagyon kedvesen hangzik, de amikor öt busz, két vonat és egy repülőgép kell ahhoz, hogy elvigyen Orgazmus Célállomásig, akkor kissé fárasztó lesz az utazás. A jó hír az, hogy ezen számos módon lehet segíteni.

hangolódj rá a szexre

Hangolódj rá - indítsd be magad már korábban

Ha barátokkal vagytok épp vacsorázni, figyeld, ahogy beszél, képzeld el a hangját szeretkezés közben . Ahogy a keze a söröskorsót markolja, elmélázhatsz azon, mit tehetne az ujjaival helyette, és amikor megnyalja a szája szélét, a nyelvét is nyugodtan elfantáziálhatod máshova . Ha egyedül vagy, mielőtt hazaér, nézhetsz szexi dolgokat az interneten, vagy egyszerűen hangulatba hozhatod magad egy érzéki fürdővel.

 

végezz intimtornát

Végezz intimtornát

Számos tényező befolyásolja azt, hogy egy nőnek van-e többszörös, vagy akár vaginális orgazmusa (ellentétben a klitorálissal, ami fizikailag mindenkinél bekövetkezik): nem szabályozhatod a G-pontod és más belső pontok érzékenységét. Ugyanakkor erősítheted a belső izmaidat, ami lehetővé teszi, hogy a megfelelő pontok nagyobb ingerlésnek legyenek kitéve . Különböző ingerlések és pozíciók hatására is más az intenzitás, figyelj oda, és jegyezd meg, mi esett nagyon jól.

 

sok előjáték a hangulat fokozásához

Az előjátékot igazítsd a hangulatodhoz

Ha nagyon fel vagy húzva, még az is lehet, hogy némi síkosítóval ellátva magadba rántod a kedvest. Viszont ha annyira nem érzed magad szexi hangulatban, sok-sok orális szex lehet a megoldás , hogy orgazmusközelbe kerülj. Ha tudod mi indít be, akkor kérd a párodat, hogy tegye azt, így előbb-utóbb megjön az étvágyad! Így evés közben.

 

segíts, hogy párod továb tartson

Segíts, hogy a párod tovább tartson

Ha ő tovább húzza, neked is több esélyed van arra, hogy eljuss az orgazmusig - akár többször is. Figyeld, mennyire van beindulva, egytől tízig pontozhatjátok is, ha együtt játszotok. Tartsd hetes-nyolcas körül, majd foglalkozzon ő veled egy darabig, és újra felizgathatod . Érintsd meg gyakran a péniszét akár szájjal, akár a kezeddel, így nem lesz olyan nagyon érzékeny, mikor benned van, és tovább fog tartani.

 

milyen orgazmus a cél?

Milyen orgazmus a cél?

Ha klitorálisan szereted (vagy úgy megy), válasszatok olyan pozíciót, ahol könnyen eléred magad, miközben ő benned van. Használhatsz kisebb vibrátort is kívülről, ez nem csalás, egyszerűen annak a tudomásul vétele, hogyan működik a testünk.
Ha G-pontos orgazmust szeretnél, próbáljátok ki hátulról, vagy legyél te fölül, hogy a megfelelő szögben súrlódjatok . Fontos, hogyan hatol be a férfi: a klasszikus, mély, erős, ritmusosan ismétlődő mozgás pont annyira hatékony, mint villával levest enni - előbb-utóbb végül is összejön. . . Ehelyett vedd rá, hogy maradjon benned, és mozogjon körkörösen, a lényeg, hogy a pénisz töve legyen minél tovább érintkezésben a hüvely első részével. Inkább rövid és sekély mozdulatokra bírd rá, nem kell olyan mélyen és gyorsan csinálni - legalább nem fárad ki olyan gyorsan, és a te hámszöveteid is épek maradnak.

 

más-más stimuláció

Használj más-más stimulációt

Jobb esélyed van a többszörös orgazmusra, ha más-más módon éred el. Váltogassátok az orális szexet a behatolással és az ujjas játékkal. Ha nagyon közel van a párod az orgazmushoz, váltsatok technikát. Kényeztessen téged orálisan, azalatt újra a kontrollja alá kerülnek az események.

 

lélegezz megfelelően

Lélegezz!

Mármint megfelelően, amiről megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint, ha a csúcs közelében visszatartod a levegőt, azzal gyorsabban érsz oda, és intenzívebb lesz az élmény. Más szakértő azt mondja, így az agyadba tódul a maradék oxigén, amit a nemi szervektől veszel, tehát odalent lassabban mennek majd a dolgok. A folyamatos, mély lélegzés a spirituális szex híveinek kedvence, akik szerint nagyobb az esélyed a második, sorozatos orgazmusra, ha nem hagyod abba a légzést . Az utolsó verzió pedig a mély légzés az izgatási fázisban, és gyors, apró levegővételek orgazmuskor - ettől állítólag nagyobb területre terjed ki az orgazmus-érzés. Próbáld ki mindegyiket, és döntsd el!

 

orgazmus előtti pillanatok

Figyeld meg, mit tesz a tested orgazmus előtt

Ez kifejezetten sokat segít, mert minél több orgazmus előtti jelet fedez fel az agy, annál könnyebben indítja be az orgazmus-reakciót . Koncentrálj arra, ami általában történik veled a csúcs előtt, majd nagyítsd fel ezeket az érzeteket. Ha általában elhallgatsz előtte, és visszatartod a lélegzeted, tedd ezt tudatosan. Ha a lábujjaidat feszíted vissza ilyenkor, akkor azt csináld. Ha bizonyos gondolataid vannak közvetlenül orgazmus előtt, gondolj ezekre, és hamarabb jutsz el a csúcsra. És ne felejtsd el a hangokat - nagyon szexi tud lenni, és a test számára az főleg információ.

 

maszturbáljatok együtt

Maszturbáljatok együtt

A kutatások szerint minél többször szexelünk, annál jobban kívánjuk a szexet. Ha nem jutottál el a csúcsra, nyugodtan kielégítheted magad még ott, mellette, imádni fogja. Az is lehet, hogy ő is beszáll, és mivel ilyenkor már egész ellazult, nyugis állapotban vagytok, máshogy esik az izgatás is. Van, akinek sokkal jobban, mint a vad szex közben. Hagyd, hogy nézzen, vagy tegye a kezét a tiédre, és csinálhatjátok közösen is.

 

fantáziálj néha

Fantáziálj néha

Persze, a szex a nagy szerelemben az igazi - és olyankor nem illik senki másra gondolni. De amikor az ember épp csak fizikailag szeretne kicsit ''rendbe jönni'', és kifejezetten az orgazmusra hajt, azt tehet a fejében, amit akar. Például gondolhatsz a titkos szexuális vágyaidra, hiszen senki nem lát be a fejedbe. Az is szokott segíteni, ha valami kultúrált, esztétikus, de szexi film megy a háttérben, amire rá lehet néha pillantani, és a nő helyébe képzelheted magadat - a fantázia végül is határtalan.