hogyan legyél jó nő az ágyban?

Egy tapasztalatlan lány nem „jó nő” az ágyban. Mégis, évek múlva ezt állítja majd: „az összes partnereim közül az első volt a legjobb az ágyban”. Az a lány megesküszik első szerelmének arra, hogy nincs senki hozzá fogható. Aztán később megjelenik a „jó nő”. Mi teszi őt azzá? Miből áll ő? Elsősorban mozdulatokból és érzékelésből. A nő, aki jó az ágyban, magabiztos és tisztában van érzékiségével.

Ki a „jó nő” az ágyban?

Ő az, aki nyíltan beszél a szexről. A „jó nő” nem pirul el, amikor szóba kerül ez a –sajnos még mindig – tabu téma, sőt, néha ő maga hozza szóba a szexet. Ilyenkor látszik rajta, hogy tudja, miről beszél, nem folyóiratokból idéz. Figyelem! Ha túl sokat beszél a szexről, lehet, hogy csak így próbálja ellensúlyozni tapasztalatlanságát, vagy, ami még rosszabb, éppen frusztrált.

„Az emberek szexszel kapcsolatos elvárásai épp olyan változatosak, mint az ételekkel kapcsolatosak. Egyes nők határozott akciót várnak el, míg mások gyöngédségre vágynak” – mondja Helen Fisher, a Rutgers egyetem antropológusa, a Miért szeretünk? című könyv szerzője.

Egy közvélemény kutatás alkalmával férfiaktól kérdezték azt, hogy milyen volt életük legjobb szexuális élménye. Majdnem minden férfi egy olyan szeretkezésről számolt be, amelynek során egy „jó nő” volt a kezdeményező és irányító fél. Tehát, levonhatjuk az egyszerű következtetést, hogy bár általában a férfiak szeretnek irányítani, ha igazi vadmacskaként viselkedsz és te uralod a szexuális aktust, akkor több mint valószínű, hogy partnered számára te leszel a „jó nő” – ha ugyan nem a legjobb – az ágyban.

a férfiak szereteik ha igazi vadmacskaként viselkedsz

A férfiak szeretnek a vadász szerepében tetszelegni, de nem vesznek célba akárkit, és semmiképp nem akarják, hogy a nő túl könnyű préda legyen. Igen, uralkodni akarnak, de még ennél is jobban tetszik nekik a gondolat, hogy a szex olyasmi, ami két egyforma erejű partner között történik. Legyél jó nő az ágyban és adj utasításokat a partnerednek – tulajdonképpen az ágy az egyetlen hely, ahol a férfiak szeretik és elfogadják az utasításokat és teljesítik is azokat.

 

a jó nő tulajdonságai

A jó nő tulajdonságai:

A jó nő mindig pozitív, elégedett az életével és örökké optimista. Eredeti személyiség, aki mindig örül, ha találkoztok, te pedig alig várod, hogy vele lehess.

Az a típus, aki tud kommunikálni. Nem játszik veled, és nincs helye nevetséges viselkedésnek. Nem vacakol, veszi a telefont és randira hív. Mindig tartja magát ahhoz, amit mond. Vele legalább mindig tudod, hol tartasz.

Ha járása és testbeszéde a tiedhez hasonló, akkor nagy valószínűséggel szexuális téren is összeilletek. Például, ha te lassú és nyugodt vagy, ő pedig energikus és nyüzsgő, akkor számodra nem ő a megfelelő szexpartner.

Aki jó az ágyban, az egész testével csókol, nemcsak az ajkaival (közben végigsimítja a tested, hozzád simul, ujjaival beletúr a hajadba).

Sokan azt hiszik, hogy az a jó nő, aki sok mindent csinál az ágyban. Azaz kiszélesíti a szexuális technikák skáláját, sőt tiltott élvezetekben részesít. De az esetek többségében az effajta nők drámát élnek át: a nem viszonzott odaadás drámáját.

Te mit gondolsz? Milyen vagy az ágyban? Kíváncsiak vagyunk véleményedre! Oszd meg velünk! :)